Volledig scherm
PREMIUM
Het zijn drukke weken voor PSV’s technisch manager John de Jong. © BSR/SOCCRATES

PSV is in de ban van Baumgartl, Berghuis én FC Basel

PSV wil een aantal transfers snel afronden, terwijl de aandacht tegelijkertijd volop gericht is op de direct cruciale wedstrijd van dinsdag tegen FC Basel.

Terwijl het voor PSV direct alle hens aan dek is tegen FC Basel, speelt technisch manager John de Jong nog een heus potje simultaan­schaken op de transfermarkt. PSV hoopt komende week onder meer de transfer van Timo Baumgartl met goed gevolg af te ronden. De 23-jarige centrale verdediger moet de opvolger van Daniel Schwaab worden. Naar nu bekend is de Duitser afgelopen week al in Eindhoven geweest en heeft hij met PSV een persoonlijk akkoord op hoofdlijnen bereikt. Het bezoek is aan deze krant bevestigd door betrouwbare bronnen. De verdediger startte afgelopen week de trainingen bij zijn huidige club VfB Stuttgart weer op, nadat hij vanwege deelname aan een internationaal beloftentoernooi nog een tijd vakantie had.

  1. Sam Lammers is de nieuwe nummer een op het penaltylijstje van PSV: ‘Heel blij met deze pot’

    Sam Lammers is de nieuwe nummer een op het penalty­lijst­je van PSV: ‘Heel blij met deze pot’

    Spits Sam Lammers stond bovenaan op het penaltylijstje bij PSV en was tegen ADO Den Haag vanaf elf meter trefzeker. ADO-keeper Luuk Koopmans was nog dichtbij een redding, maar tot genoegen van Lammers leverde zijn inzet een treffer op. ,,Het maakt niet uit hoe hij erin gaat, als hij er maar ingaat”, zei een blije Lammers na afloop van de 0-3 zege van PSV in Den Haag. Hij, Ryan Thomas en Cody Gakpo scoorden.

PSV