Voorlopig is er geen voetbal in het Philips Stadion.
Volledig scherm
Voorlopig is er geen voetbal in het Philips Stadion. © Soccrates/BSR Agency

PSV moet planning compleet bijstellen, tot en met eind maart sowieso geen wedstrijden

Tot en met 31 maart zullen in Nederland geen officiële wedstrijden in het betaald of onbetaald voetbal plaatsvinden en daarmee moet PSV de planning compleet omgooien. De Eindhovenaren wisten al dat de thuiswedstrijd van dit weekend tegen FC Emmen afgelast zou worden. Het uitduel met Fortuna Sittard van volgende week zondag ligt er ook uit. 

Jong PSV zou op maandag 16 maart tegen Go Ahead Eagles spelen (die wedstrijd lag er al uit) en op 20 maart uit bij Jong AZ. Ook dat laatste duel ligt eruit. 

De vrouwen van PSV zouden op vrijdag 20 maart in het Philips Stadion tegen Ajax spelen en daarvoor waren al zo'n 15.000 tickets aan de man gebracht. Ook dat duel gaat niet door en wordt naar een nieuwe datum verschoven. 

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV