Hoofd jeugdopleidingen Ernest Faber van PSV.
Volledig scherm
Hoofd jeugdopleidingen Ernest Faber van PSV. © BSR Agency

PSV neemt jonge aanvaller Berete (16) over van Feyenoord

PSV neemt met ingang van komend seizoen de 16-jarige aanvaller Ibrahima Berete over van Feyenoord. Hij kwam afgelopen seizoen uit voor Feyenoord onder 17 en speelde daarvoor voor Vitesse. 

 1. Nieuwe Serie A-ploeg van Jeroen Zoet aast ook op PSV’er Jorrit Hendrix

  Nieuwe Serie A-ploeg van Jeroen Zoet aast ook op PSV’er Jorrit Hendrix

  Jorrit Hendrix staat in de belangstelling van het Italiaanse Spezia. Keeper Jeroen Zoet trok onlangs al naar de nieuwbakken Serie A-club en ook Hendrix kan die kant uit. Spezia zal ook voor Hendrix niet de hoofdprijs hoeven te betalen, omdat hij nog maar een contract voor een seizoen heeft. Wel is de sportieve situatie van de middenvelder een andere dan die van Zoet, omdat hij waarde voor PSV kan hebben. Zoet was in principe reserve-goalie en mogelijk zelfs derde keeper.
 2. Nieuwe PSV-spits Eran Zahavi voelt zich nog jong genoeg om te schitteren: ‘Kijk eens naar Zlatan, hij is bijna 39’
  PREMIUM
  video

  Nieuwe PSV-spits Eran Zahavi voelt zich nog jong genoeg om te schitteren: ‘Kijk eens naar Zlatan, hij is bijna 39’

  PSV presenteerde dinsdagmiddag de nieuwe spits Eran Zahavi, een 54-voudig Israëlisch international die tijdens zijn carrière in China, Israël en de nationale ploeg van Israël uitstekende cijfers kon overleggen. Nu wil hij het ook in Europa laten zien. ,,Ik wil elke dag het beste uit mezelf halen”, zei hij in het Philips Stadion. ,,Dat wilde ik in Israël, in China, bij het nationale team en nu bij PSV”, aldus de man die net zo makkelijk lijkt te praten als scoren. Dat laatste moet hij in de eredivisie nog wel bewijzen.

PSV