Volledig scherm
Ruud van Nistelrooij © BSR Agency

PSV onder 19 van trainer Ruud van Nistelrooij wint bij Ajax

PSV onder 19 heeft zaterdagmiddag een belangrijke overwinning geboekt. Nadat de ploeg van Ruud van Nistelrooij eerder in de kampioenscompetitie nogal wat punten verspeelde, lijkt de motor nu op gang te komen. PSV won dankzij een doelpunt van Nigel Thomas in de tweede helft met 0-1 bij Ajax onder 19. 

Om het landskampioenschap te prolongeren, heeft PSV nog steeds een klein wonder nodig. De ploeg staat nog altijd zes verliespunten achter op Ajax onder 19 en vijf op Feyenoord onder 19. Omdat de ploegen elkaar allemaal nog ontmoeten, is er theoretisch veel mogelijk. Ook AZ onder 19 staat vier punten voor op PSV, dat vijftien punten in tien duels verzamelde. 

Begin dit jaar was er een aantal blessures bij PSV onder 19 en bovendien verloor de ploeg Mohamed Ihattaren aan het eerste elftal. De laatste weken zijn onder meer Yorbe Vertessen (spits), nieuweling Richie Ledezma (middenveld) en Shurandy Sambo (verdediger) weer aangesloten. Met Noni Madueke en Thomas beschikt PSV onder 19 over sterke aanvallende troeven. 

PSV