Volledig scherm
De PSV'ers voor de nieuwe spelersbus van de club. © ED

PSV onthaalt VDL-top, die samen met supporters nieuwe spelersbus aflevert

PSV begroette woensdagmiddag de directie van VDL, die samen met een kleine dertig supporters de nieuwe spelersbus afleverde op sportcomplex De Herdgang. Het is de bedoeling dat de PSV'ers vijf jaar van wedstrijd naar wedstrijd gaan in de door VDL geproduceerde touringcar. Ook Jong PSV en het vrouwenteam maken gebruik van de bus, via Kupers Touringcars. Al enige jaren verzorgt Kupers het busvervoer bij PSV. 

VDL is sinds dit jaar een van de hoofdsponsoren van de club, via de constructie waarbij Metropoolregio Brainport Eindhoven op het shirt van PSV staat. De regionale icoon in de maakindustrie verscheen woensdag met de topfunctionarissen van het bedrijf bij PSV. VDL-topman Willem van der Leegte, fervent supporter van de club en uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, was eveneens present. 

Hij kon de bus als het ware overdragen aan PSV-trainer Mark van Bommel en zijn selectie. ,,Wij zijn trots dat we de bus opnieuw ter beschikking mogen stellen”, zei hij onder meer. Veel VDL-werknemers zijn supporter van de club. ,,Eerder dit jaar hebben we ons verder verbonden aan PSV met het doel om Brainport meer en beter uit te dragen. We leveren daarbij graag onze bijdragen, omdat we dat een belangrijk doel vinden.”

Rik Elfrink over het laatste spelersnieuws bij PSV

  1. Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Mark van Bommel treft door het duel met LASK Linz morgen een oude bekende. Trainer Valerién Ismaël was zijn collega bij Bayern München, waar hij goed met de 44-jarige Fransman kon opschieten. De PSV-oefenmeester ziet in LASK een ploeg die altijd honderd procent geeft, maar wel met een plan. ,,Een team met een andere speelwijze dan vaak gebruikelijk, maar ze lopen zeker niet als kippen zonder kop op het veld”, aldus Van Bommel daags voor de wedstrijd tijdens een persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen