PSV proeft waardering van publiek in warme ‘derde helft’

videoEen goed eredivisieseizoen was dit seizoen niet goed genoeg voor PSV. Het ging in cijfers beter dan vorig jaar, maar een prijs is er niet.

Voetballen met lege of volle handen is iets heel anders dan spelen met echte wedstrijdspanning op de benen. In de wetenschap dat de titel al was verspeeld, stond PSV woensdagavond voor de opdracht om het seizoen met een knaller af te sluiten. Hoewel de ploeg zeker probeerde om er het beste van te maken, was aan iets te veel dingen te merken dat het eigenlijk nergens meer om ging. Tegen Heracles bleven de punten weliswaar in Eindhoven (3-1), maar de wedstrijd zelf veranderde niet al te veel aan de gevoelstemperatuur in het Philips Stadion.

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV