Trainende PSV'ers op De Herdgang. Voorlopig een beeld dat niet te zien is.
Volledig scherm
Trainende PSV'ers op De Herdgang. Voorlopig een beeld dat niet te zien is. © ANP Sport

PSV sluit ook trainingscomplex De Herdgang en volgt adviezen op

Na het Philips Stadion is ook trainingscomplex De Herdgang bij PSV de komende periode grotendeels op slot. Tot 6 april wordt er niet collectief getraind en moeten spelers dus individueel aan de slag. Om verspreiding van het corona-virus te voorkomen neemt ook PSV maatregelen en de club volgt onder alle omstandigheden de RIVM-adviezen. 

Hoe het verder gaat, is nog lastig te voorspellen. De komende weken is er geen voetbal en het is lastig voorstelbaar dat de spelers ineens weer wedstrijden gaan spelen, omdat ze zich op zijn minst even moeten kunnen voorbereiden. Experts buigen zich later over het vervolg van de competitie, maar eerst moeten er uiteraard signalen zijn dat de verspreiding van het virus wordt ingedamd. 

PSV’ers krijgen individuele schema’s mee vanuit de club. Eenmaal per week melden ze zich individueel op De Herdgang en worden ze medisch gecheckt.

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV