PSV-supporters geven waardering aan zorgpersoneel in ‘Cathrien’ en Máxima Medisch Centrum

VIDEOPSV-supporters hebben een duidelijke blijk van waardering gegeven aan het zorgpersoneel in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven. Met grote spandoeken vragen ze aandacht voor het werk dat tijdens de corona-crisis in het hospitaal wordt verricht en spreken ze hun steun uit aan de mensen die actief zijn in de zorg. 

“Not all heroes wear capes”, is een duidelijk statement, waarmee het grote belang van goede zorg wordt onderkend. Ook andere supporters van clubs in het betaald voetbal hebben in de buurt van ziekenhuizen steunbetuigingen afgegeven. Op de spandoeken staat het logo van ‘Lighttown Madness’, een grote sfeergroepering bij PSV. 

Het betaald voetbal ligt momenteel stil en het is nog onduidelijk wanneer de competitie kan worden hervat. Op zijn vroegst gebeurt dat pas in het weekend van 12 april, maar er is geen enkele duidelijkheid of dat ook daadwerkelijk haalbaar is. 

PSV-supporters steken ziekenhuispersoneel een hart onder de riem, hier aan de gevel van de parkeergarage van het Catharina Ziekenhuis.
Volledig scherm
PSV-supporters steken ziekenhuispersoneel een hart onder de riem, hier aan de gevel van de parkeergarage van het Catharina Ziekenhuis. © fotopersburo Bert Jansen/Sem van Rijssel
PSV-supporters steken ziekenhuispersoneel een hart onder de riem. Medewerker van Catharina Ziekenhuis maakt selfie.
Volledig scherm
PSV-supporters steken ziekenhuispersoneel een hart onder de riem. Medewerker van Catharina Ziekenhuis maakt selfie. © fotopersburo Bert Jansen/Sem van Rijssel
PSV-supporters steken ziekenhuispersoneel een hart onder de riem bij MMC in Veldhoven.
Volledig scherm
PSV-supporters steken ziekenhuispersoneel een hart onder de riem bij MMC in Veldhoven. © fotopersburo Bert Jansen/Sem van Rijssel
  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV