PSV-supporters tijdens de laatste thuiswedstrijd van de club, tegen Feyenoord.
Volledig scherm
PSV-supporters tijdens de laatste thuiswedstrijd van de club, tegen Feyenoord. © ANP Sport

PSV-supporters helpen Voedselbank Eindhoven met online-actie

PSV-supporters helpen de Voedselbank Eindhoven en zijn een actie gestart die ertoe moet leiden dat er de komende periode meer voedselpakketten naar de hulporganisatie gaan. Via de website van de sfeergroeperingen Lighttown Madness en Boys from the South worden supporters of andere geïnteresseerden opgeroepen om een voedselpakket te kopen ten behoeve van de Voedselbank. 

Vorige week spraken de fans van PSV via spandoeken bij en op ziekenhuizen hun steun uit aan de zorg en nu proberen ze opnieuw een maatschappelijke bijdrage te leveren. De voedselpakketten zijn samengesteld door Jumbo en komen terecht bij de Voedselbank, die ze verdeelt onder mensen die daar recht op hebben. 

De supportersgroeperingen hebben een aantal prijzen beschikbaar gesteld voor supporters die meedoen aan de actie, waaronder shirts en schoenen van PSV’ers. 

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV