Volledig scherm
Derrick Luckassen ontbrak bij PSV tegen Fortuna Sittard. © Pro Shots

PSV-verdediger Luckassen in gesprek met Hertha BSC

Derrick Luckassen ontbrak maandag opnieuw bij de PSV-selectie, die naar Minsk reisde voor het duel met BATE Borisov. De verdediger staat in de belangstelling van het Duitse Hertha BSC, waar hij mogelijk kan gaan spelen. 

Het kan gaan om een tijdelijke of definitieve transfer, maar een verhuur is op dit moment het meest waarschijnlijke scenario. Luckassen had meerdere ijzers in het vuur, maar Hertha is op dit moment de club waarmee hij in gesprek is. Bij de Duitse subtopper staat oud-PSV'er Karim Rekik onder contract.

PSV denkt er nog niet aan om een vervanger voor Luckassen aan te trekken, nu Trent Sainsbury al is gehaald. Met het aantrekken van de Australiër heeft de club al geanticipeerd op een situatie waarbij een van de centrale verdedigers zou kunnen vertrekken. 

BATE

PSV speelt morgenavond om 21.00 uur het eerste duel van het tweeluik met BATE Borisov. Volgende week wacht in Eindhoven de return tegen de Wit-Russen. De winnaar plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League.

  1. PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract
    PREMIUM

    PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract

    Dat PSV veel potentie in hem ziet, was de afgelopen jaren al duidelijk geworden. Aron van Lare (16) behoort tot de talentvolste jeugdkeepers in Nederland en stond de afgelopen seizoenen vaak onder de lat bij Oranje onder 14, 15 en 16. Donderdagavond tekende de Terneuzenaar zijn eerste contract bij de Eindhovense club, waardoor hij ook de komende drie seizoenen aan PSV verbonden is. Over zijn ambities is hij duidelijk. ,,Het eerste halen is en blijft mijn doel.’’

PSV