Volledig scherm
Derrick Luckassen ontbrak bij PSV tegen Fortuna Sittard. © Pro Shots

PSV-verdediger Luckassen in gesprek met Hertha BSC

Derrick Luckassen ontbrak maandag opnieuw bij de PSV-selectie, die naar Minsk reisde voor het duel met BATE Borisov. De verdediger staat in de belangstelling van het Duitse Hertha BSC, waar hij mogelijk kan gaan spelen. 

Het kan gaan om een tijdelijke of definitieve transfer, maar een verhuur is op dit moment het meest waarschijnlijke scenario. Luckassen had meerdere ijzers in het vuur, maar Hertha is op dit moment de club waarmee hij in gesprek is. Bij de Duitse subtopper staat oud-PSV'er Karim Rekik onder contract.

PSV denkt er nog niet aan om een vervanger voor Luckassen aan te trekken, nu Trent Sainsbury al is gehaald. Met het aantrekken van de Australiër heeft de club al geanticipeerd op een situatie waarbij een van de centrale verdedigers zou kunnen vertrekken. 

BATE

PSV speelt morgenavond om 21.00 uur het eerste duel van het tweeluik met BATE Borisov. Volgende week wacht in Eindhoven de return tegen de Wit-Russen. De winnaar plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League.

  1. PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV had dinsdagavond ongeveer 15.000 kaarten verkocht voor het duel met Apollon Limassol van donderdagavond. De club hoopt de komende dagen op een inhaalslag en in ieder geval op 20.000 toeschouwers uit te komen, zodat alsnog sprake is van een behoorlijk gevuld Philips Stadion. Het is een cruciale wedstrijd voor de Eindhovenaren in de race om het behalen van de groepsfase van de Europa League, tegen een goede tegenstander.

PSV