Volledig scherm
PREMIUM
Mohamed Ihattaren. © BSR Agency

PSV zoekt nog naar de juiste balans

Terwijl Mohamed Ihattaren eigenlijk nog twee jaar bij de A-junioren mag spelen, is hij al van grote waarde voor het eerste elftal. Ondanks zijn nakende doorbraak kijkt PSV naar versterkingen om balans in de groep te houden. 

Mohamed Ihattaren (17) had afgelopen weekend eigenlijk tussen zijn leeftijdsgenoten moeten schitteren op het toernooi om de Otten Cup. De eerstejaars A-junior heeft Jong PSV zo goed als overgeslagen en toont nu al zo’n hoog niveau dat hij regelmatig de formatie van Mark van Bommel versterkt. Nog niet standaard in de as van het veld, waar hij in de toekomst waarschijnlijk van grote waarde gaat zijn. 

  1. Toon Gerbrands kiest bij PSV voor ethiek: ‘Ethiek boven transparantie’

    Toon Gerbrands kiest bij PSV voor ethiek: ‘Ethiek boven transparan­tie’

    De bekeruitschakeling tegen NAC is bij PSV keihard aangekomen en zorgt voor nieuwe reuring na een toch al belabberd seizoen. Veel van wat er bij PSV gebeurt, lag en ligt door de slechte resultaten inmiddels onder een vergrootglas, tot aan de dokters en diëtiste toe. De bestuurders van de Eindhovense club liggen hier en daar onder vuur, maar vinden niet dat er olie op datzelfde vuur gegooid moet worden. Algemeen directeur Toon Gerbrands voelt totaal niet de behoefte om overal op te reageren, maar wil desgevraagd toch ingaan op enkele kwesties die het Eindhovens Dagblad aansnijdt. ,,Ethiek is voor mij veel belangrijker dan terugslaan of interne codes schenden.” Hij hoopt na een zware periode op eendracht, die in de clubhistorie altijd macht in plaats van machteloosheid maakte.

PSV