Volledig scherm
Maxime Delanghe en Shurandy Sambo © BSR Agency

Rechtsback Sambo kan debuut in betaald voetbal maken bij Jong PSV

Jong PSV speelt maandagavond op de eigen Herdgang de beloftentopper tegen Jong Ajax. De Eindhovense beloften hebben het dit seizoen moeilijk in de eerste divisie, terwijl Jong Ajax bovenin meedraait. 

Bij de ploeg van trainer Peter Uneken kan Shurandy Sambo (18), al elf jaar spelend voor PSV, zijn debuut in het betaald voetbal maken. De Geldropse rechtsback is deze winter doorgeschoven naar de beloftenselectie, net als Noni Madueke. Madueke heeft afgelopen week al meegetraind bij het eerste elftal van PSV, dat in Qatar actief was. Sambo ging nog niet mee naar die stage en bleef met Jong PSV in Nederland. 

Het team van Uneken werkte een korte stage af in het Limburgse Tungelroy. Jong PSV en Jong Ajax beginnen maandagavond om 20.00. Bij Jong PSV zijn Yorbe Vertessen en Koen Oostenbrink niet fit genoeg om te kunnen spelen. 

  1. PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt (29). De linksback is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen.

PSV