Volledig scherm
Dante Rigo besliste eerder dit seizoen het duel in Sittard tussen PSV en Fortuna, waar PSV nipt won. © Marcel Bonte

Rigo en Osbispo weer fit, rentree in topper Jong PSV tegen FC Twente

Dante Rigo en Armando Obispo stonden de afgelopen weken even langs de kant met lichte blessures. Inmiddels is het duo weer fit en beide spelers zijn zondag inzetbaar tijdens de topper die Jong PSV bij FC Twente afwerkt.

In een volle Grolsch Veste moeten de Eindhovense talenten overeind zien te blijven tegen een van de titelfavorieten in de Keuken Kampioen Divisie. FC Twente wil zo snel mogelijk terug naar de eredivisie na de degradatie van vorig seizoen. ,,We kijken er enorm naar uit om dit duel te spelen", zei trainer Dennis Haar van Jong PSV voorafgaand aan de wedstrijd. ,,Voor ons zijn dit omstandigheden die we niet altijd meemaken en daarin willen we ons op een goede manier laten zien."

Onder anderen Jordan Teze, Cody Gakpo, Ramon Lundqvist en keeper Yanick van Osch sluiten in Enschede aan bij de ploeg van Haar. FC Twente kan gedeeld koploper worden bij winst. Het duel begin om 14.30. 

Vermoedelijke opstelling Jong PSV: Van Osch; Teze, Abels, Obispo, Theunissen; Duarte, Rigo, Lundqvist; Verreth, Piroe, Gakpo

PSV