Rosario kan nieuwe dreun tegen Linz niet geloven: ‘Schandalig hoe wij vier goals weggeven’

videoPablo Rosario kon het niet geloven dat PSV zo matig voor de dag kwam tegen LASK Linz. Met name de tweede helft baart hem zorgen. ,,Als je ziet hoe ongedisciplineerd wij in de tweede helft spelen en vier goals weggeven... Dat is echt schandalig. Veel anders kan ik het niet verwoorden”, zegt hij.

De aanvoerder bij afwezigheid van Ibrahim Afellay sprak over ‘een klap’, zeker omdat zijn ploeg in zijn ogen voor rust wel gedisciplineerd speelde. ,,Toen kwamen we ook niet echt in de problemen. We creeerden niet heel veel, maar speelden nog wel met discipline. In de tweede helft was het gewoon los zand, dat is heel kwalijk”, stelt hij.

Voor de jonge middenvelder moeten het zijn minst leuke weken in het shirt van PSV zijn. Hij probeert ondanks alle negativiteit positief te blijven. ,,We hebben het zwaar als team, maar ik heb echt vertrouwen in de groep dat we het om kunnen draaien. Het is een hele lastige fase, waar we met zijn allen uit moeten komen”, benadrukt hij.

Volledig scherm
Pablo Rosario en zijn ploeggenoten hadden hun handen vol aan LASK Linz. © ANP Sport
  1. Bij PSV staat voetbal op 1, 2 en 3, maar pakt de website nu even de prijzen

    Bij PSV staat voetbal op 1, 2 en 3, maar pakt de website nu even de prijzen

    Voetbal staat bij PSV op een, twee en drie. En eigenlijk ook op vier, vijf en zes, zo zegt directeur Toon Gerbrands vaak als het gaat over de speerpunten van de club. Dat betekent natuurlijk niet dat andere of ondersteunende diensten geen kwaliteit hoeven te leveren of dat de club de rest laat versloffen. PSV is daarom trots dat de eigen website dinsdag een grote landelijke onderscheiding in de wacht wist te slepen, zo zegt manager marketing en media Damian Bott in een reactie tegen het ED.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10141 stemmen