Ibrahim Sangaré zet Adel Taarabt van Benfica de voet dwars.
Volledig scherm
PREMIUM
Ibrahim Sangaré zet Adel Taarabt van Benfica de voet dwars. © ANP

Sangaré oogst volop bewondering en ergernis tegelijk: ‘Je kunt niet zonder hem en soms niet met hem’

,,Je kunt niet zonder hem en soms niet met hem”, zegt Willy van de Kerkhof over een van de mannen die zijn sportieve erfenis bij PSV bewaakt. Op het middenveld leeft Ibrahim Sangaré zich uit als de tegenstander de bal heeft, maar is hij soms nog te slordig. 

  1. Liverpool, Bayern en Manchester City begeren én benaderen Cody Gakpo, die nu nog bij PSV wil blijven

    Liverpool, Bayern en Manchester City begeren én benaderen Cody Gakpo, die nu nog bij PSV wil blijven

    Het transferspel rond Cody Gakpo lijkt al op de wagen. Voorlopig blijft de aanvaller nog bij PSV en gaat hij zijn lopende contract verlengen, maar een aantal internationale topclubs heeft meer dan serieuze belangstelling voor de Eindhovenaar. Onder meer Liverpool en Manchester City hebben zich deze transferperiode gevoegd bij het rijtje clubs dat serieus geïnteresseerd is in de PSV'er. Bayern München zat daar eerder al bij.
  2. Roger Schmidt ziet geen geweldig PSV en een echte Joey Veerman-goal: ‘Dat is een aanval finishen met precisie en controle’

    Roger Schmidt ziet geen geweldig PSV en een echte Joey Veer­man-goal: ‘Dat is een aanval finishen met precisie en controle’

    Trainer Roger Schmidt was na afloop van PSV-Telstar niet tevreden over het spel van zijn team, dat moeizaam won en naar de kwartfinale van het bekertoernooi gaat. ,,Het was geen geweldige wedstrijd van ons. Soms zijn dit makkelijke duels en soms lastige, maar het enige dat echt telt is dat we door zijn. De tegenstander was fel tegen ons en daardoor konden we te lang niet controleren. Na de 1-0 kregen ze nog meer overtuiging.”

PSV