Volledig scherm
PREMIUM
Toon Gerbrands. © ANP

Situatie bij PSV doet beroep op de stuurmanskunst van Toon Gerbrands

De directeur voetbalzaken naar Everton, het hoofd opleidingen per direct weg en als klap op de vuurpijl de trainer die naar Fenerbahçe wil en bij een akkoord tussen de clubs ook daadwerkelijk gaat. 

Wie dit scenario voor PSV bij het kampioensfeest in april had geschetst, was voor gek of doemdenker versleten. Twee maanden na de 24ste landstitel is het de realiteit bij PSV, waar de lijstjes voor opvolgers zijn aangesproken. Wie ze van tevoren opstelt is weliswaar voorbereid, maar dat betekent nog niet dat alles wat er nu gebeurt ook was te voorzien. PSV gaat een periode tegemoet waarin iedereen zijn weg weer moet zien te vinden en dat kan kruim kosten. 

  1. PSV versnelt en vereenvoudigt procedure voor supporters die over de schreef gaan

    PSV versnelt en vereenvou­digt procedure voor supporters die over de schreef gaan

    Supporters van PSV die bij een wedstrijd van de club bij een incident betrokken zijn, weten in de toekomst sneller welke maatregel hen te wachten staat. Dat vloeit voort uit een nieuwe procedure van de zogeheten Gedragscommissie van PSV. Een en ander is gebeurd op advies van PSV Klankbord. Dat is een orgaan dat in contact staat met de clubleiding en waarbinnen supporters hun mening kunnen geven over tal van (stadion)zaken.

PSV