De trainingen van Ernest Faber zijn voorlopig niet te zien voor supporters.
Volledig scherm
PREMIUM
De trainingen van Ernest Faber zijn voorlopig niet te zien voor supporters. © BSR/AGENCY

Tijdelijk afgesloten PSV wedstrijdvrij, maar niet trainingsvrij

Het wedstrijdprogramma voor PSV is opgeschort, maar de ploeg traint voorlopig gewoon door. Door de invoer van besloten trainingen is de club weer tijdelijk afgesloten van de buitenwereld.

Van wedstrijdspanning was bij PSV al niet echt sprake meer en na het uitgevaardigde voetbalverbod van gisteren is er voor de Eindhovense ploeg meerdere weken niks te winnen. Op zijn vroegst op 4 april komt het team van Ernest Faber weer in actie, thuis tegen Heracles Almelo. De corona-crisis eist haar tol en zet ook in de voetballerij alles voorlopig op zijn kop.

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV