Volledig scherm
Pol van Boekel. © BSR Agency

Van Boekel leidt topper tussen PSV en Vitesse

PSV en Vitesse krijgen zaterdagavond te maken met Pol van Boekel als scheidsrechter. Het duel tussen de nummer drie en de koploper van de eredivisie begint zaterdagavond om 20.45 uur in het Philips Stadion. 

Van Boekel krijgt in Eindhoven assistentie van Johan Balder en Richard Brondijk. Vierde official is Christian Bax, terwijl Jeroen Manschot samen met Don Frijn actief is als VAR. 

Opvallend is dat in de drie eredivisieduels die Van Boekel dit seizoen floot slechts drie doelpunten vielen. De scheidsrechter uit Vierlingsbeek deelde in die wedstrijden elf gele kaarten uit.

‘Guti begon net spelbepalend te worden’

  1. Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Wat was tijdens het gewonnen duel met Sporting Portugal (3-2) het mooiste moment, donderdagavond voor PSV-trainer Mark van Bommel? ,,De drie punten en wat er in de 43ste minuut gebeurde”, gaf hij aan tijdens zijn persconferentie na afloop. De supporters van PSV klapten uit respect voor de deze week overleden Fernando Ricksen. Van Bommel was daardoor geraakt. ,,Het publiek is trouw en ziet zulke momenten ook gebeuren in het voetbal. Ze tonen hun medeleven.”

PSV