Volledig scherm
Mark van Bommel © EPA

Van Bommel: PSV wil alleen Ramselaar nog verkopen, verder geen mutaties verwacht

Mark van Bommel gaf donderdag tijdens het persgesprek in het trainingskamp van Doha aan dat er bij PSV deze winter in principe geen spelers meer bijkomen. Daarnaast wil PSV geen spelers verkopen. Alleen voor Bart Ramselaar wordt een uitzondering gemaakt. Hij mag bij een goed bod weg. 

Van Bommel is tevreden over de omstandigheden in Qatar en kijkt met vertrouwen uit naar de tweede seizoenshelft. ,,FC Emmen is nu de belangrijkste wedstrijd”, zei hij in reactie op de vraag wat hij nu het belangrijkste duel vindt. PSV reist volgende week zondag voor het eerst in de historie naar Drenthe en hervat daar de competitie. 

Bij PSV vertrok eerder deze winterstop centrale verdediger Nicolas Isimat-Mirin. Hij wordt niet vervangen. Van Bommel vindt dat er binnen de selectie voldoende te schuiven is en heeft met Trent Sainsbury en Armando Obispo vervangers voor de basisspelers Nick Viergever en Daniel Schwaab. 

  1. PSV-toezichthouders content met terugkeer Van Breukelen: ‘Hans heeft alles meegemaakt’

    PS­V-toezicht­hou­ders content met terugkeer Van Breukelen: ‘Hans heeft alles meegemaakt’

    PSV maakte deze week bekend dat Hans van Breukelen (62) terugkeert in de raad van commissarissen van de club. Voorzitter Jan Albers van het toezichthoudende orgaan is blij dat hij de voormalig succesdoelman weer wist over te halen. ,,Hans is iemand die de club van binnen en buiten kent en een PSV’er in hart en nieren is. Hij heeft alles meegemaakt als sporter en ook in zijn rol als commissaris bij PSV tussen 2010 en 2016 veel meegemaakt.”

PSV