Volledig scherm
Mark van Bommel © ANP

Van Bommel verwacht voor PSV ‘vechtwedstrijd’ tegen De Graafschap

videoTrainer Mark van Bommel van PSV verwacht zaterdagavond op De Vijverberg meer lawaai van de supporters van de thuisploeg dan op Wembley, waar dinsdag vooral de uitsupporters van PSV sfeer maakten. 

,,De wisselwerking tussen hen en onze spelers is dit seizoen wederom geweldig”, zei Van Bommel, die de sfeer bij De Graafschap van tevoren in kan schatten. ,,Ik heb er zelf ook mogen spelen. We weten dat het een mooi stadion is, met gras. Zij maken gebruik van het publiek en zullen er een echte vechtwedstrijd van willen maken. Zoals dat ook in andere stadions zo is en zo hoort het ook. Elke wedstrijd kijken wij hoe ploegen aanvallen en verdedigen, dat is niet anders dan bijvoorbeeld de voorbereiding op een wedstrijd tegen Tottenham.”

Luuk de Jong keert iets meer dan tien jaar na zijn debuut terug in Doetinchem. ,,Mooi voor jullie, dat jullie daarover kunnen schrijven”, zei Van Bommel daarover. ,,Wij gingen de tweede competitiewedstrijd naar Fortuna Sittard en het ging er in alle kranten over dat ik daar gespeeld. Jullie moeten je werk doen en wij doen dat ook. Zo hoort het.” 

Bekijk hier wat PSV-watcher Rik Elfrink over de wedstrijd te zeggen heeft:

PSV