Volledig scherm
PREMIUM
Noni Madueke en Claudio Gomes in actie voor PSV. © BSR Agency

Vanuit het op drift geraakte PSV-schip is in Qatar een anker naar buiten gegooid

ReportageWat heeft de acht dagen durende trip van PSV naar Qatar opgeleverd? De vooruitzichten voor de komende maanden zijn vooralsnog niet rooskleurig en deze week moeten cruciale keuzes voor de bezetting op het veld worden gemaakt. Een reportage over een zoekende selectie en technische staf, die verlangt naar meer dan sportief overleven in de eerste helft van 2020.

Vanuit het op drift geraakte PSV-schip is deze week in Qatar een anker naar buiten gegooid. De hoop is dat het ijzer niet belandt op drijfzand en sterk genoeg is om houvast te geven op de bodem van de woelige wateren waarin de club de afgelopen maanden is terechtgekomen. Of de door PSV zelf betaalde trip helpt om een overtuigende jacht op eerherstel in de eredivisie op poten te zetten, is een groot vraagteken. De voortekenen beloven door een aantal blessures, een gebrek aan vastigheden en twee verloren oefenduels nog niet veel goeds.

  1. PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt (29). De linksback is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen.

PSV