Zoet vindt noodoplossing en wordt door PSV verhuurd aan FC Utrecht

VideoJeroen Zoet vertrekt na meer dan 250 officiële duels voor PSV naar FC Utrecht. De keeper van PSV wil zijn kansen op EK-speeltijd levend houden en kiest voor een half seizoen op huurbasis in de Domstad. PSV werkt mee aan de transactie omdat Lars Unnerstall eerste keeper blijft in Eindhoven en Robbin Ruiter als tweede goalie voorhanden is. 

Zoet heeft nog een contract tot midden 2021 bij PSV en raakte eerder dit seizoen zijn basisplaats kwijt aan Unnerstall. Dat ging gepaard met een pijnlijke situatie, waarbij Zoet zelfs - geheel buiten zijn schuld - in de spelersbus eindigde tijdens de wedstrijd. De drievoudig eredivisiekampioen heeft stevige verdiensten voor de Eindhovense club en hem werd een garantie op speeltijd gegund. FC Utrecht kon hem die mogelijkheid geven omdat eerste keeper Maarten Paes niet fit is. 

Volledig scherm
Jeroen Zoet vertrekt naar FC Utrecht. © BSR Agency
  1. PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt (29). De linksback is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen.

PSV