Volledig scherm
PREMIUM
De Herdgang Bastards. © FotoMeulenhof

Zorgen bij Herdgang Bastards uit Eindhoven over gesloten PSV

VideoEINDHOVEN - De Herdgang Bastards vrezen de opmars van een volgens hen modern fenomeen: de besloten training. Of knaagt er iets anders bij deze groep senioren die de PSV-trainingen trouw bezoekt?

Ze hoorden van de kantinejuffrouw, zeggen de Herdgang Bastards, dat ze voorlopig niet welkom meer zijn in de kantine tijdens trainingen van PSV. ,,Dit gaat echt te ver”, vindt Tiny Timmermans (80).

 1. Bijna duizend spiegelhouders van VDL ETG Projects voor mega-telescoop in Chili
  PREMIUM
  VIDEO

  Bijna duizend spiegelhou­ders van VDL ETG Projects voor me­ga-telescoop in Chili

  EINDHOVEN - Astronomen en sterrenkundigen over de hele wereld kijken er naar uit. Scherpe beelden uit de verste uithoeken van het heelal gemaakt met de extreem grote telescoop (ELT) op een 3000 meter hoge berg in Chili. Maar voordat deze bijna een miljard euro kostende installatie van de Europese Zuidelijke Sterrewacht (ESO) in 2024 in gebruik wordt genomen, moet er veel werk verzet worden. Onder andere bij VDL ETG Projects in Eindhoven.
 2. Wat vinden transporteurs van invoering van de spitstaks?
  PREMIUM

  Wat vinden transpor­teurs van invoering van de spitstaks?

  EINDHOVEN - Met het toenemen van het fileleed, vooral in de regio Eindhoven, lijkt het draagvlak voor het invoeren van rekeningrijden toe te nemen, ook in het bedrijfsleven. Uit een enquête van VNO-NCW bleek deze week dat een kleine meerderheid (53 procent) van de ondernemers in Noord-Brabant en Zeeland voorstander is van zo’n spitstaks, een tolheffing op belangrijke wegen. Het ED laat een voor- en tegenstander aan het woord.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven