Bart Koolen dresseert het bord.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Koolen dresseert het bord. © DCI Media

Bochica in Reusel: Gestolde thee op je bord

Zomerserie StreekgenotenREUSEL - Bij restaurant Bochica in Reusel zijn ze niet vies van een experiment, maar koken met thee? Daar hadden ze nog nooit over nagedacht. ,,We koken met wat er is, laten ons inspireren door de seizoenen”, zegt keukenchef Bart Koolen. 

  1. Dit is wat je moet weten over het coronavaccin: ‘We weten nog niet precies of het werkt tegen besmettelijkheid’

    Dit is wat je moet weten over het coronavac­cin: ‘We weten nog niet precies of het werkt tegen besmette­lijk­heid’

    Nu de wereld in de ban is van het coronavirus, is de behoefte aan duiding en expertise groot. In samenwerking met ouderenbond KBO Brabant zonden wij maandagavond een livegesprek uit waarin infectioloog Heidi Ammerlaan (Catharina Ziekenhuis in Eindhoven), viroloog Ab Osterhaus, Ciska Scheidel (directeur publieke gezondheid ministerie VWS) en journalist Chris van Mersbergen antwoord gaven op vragen van onze lezers.
  1. Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis
    Play

    Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis

  2. Samenvatting | MVV - Helmond Sport
    PREMIUM
    Play
    VIDEO

    Samenvat­ting | Onterechte penalty doet Helmond Sport pijn tegen MVV

    22 januari