Anna

 1. Sacha herstelt volledig van voetblessure dankzij enkel- en voetspreekuur
  Anna

  Sacha herstelt volledig van voetblessu­re dankzij enkel- en voetspreek­uur

  Topsporter Sacha van Agt sprint de longen uit haar lijf op de 100 en 200 meter. Tot dat ineens niet meer gaat. “In augustus 2020 kreeg ik tijdens het trainen klachten in mijn voeten. Dat werd op een gegeven moment zo erg dat ik niet meer pijnloos kon sporten.” De maat was vol. Via een van de sportartsen kon Sacha terecht bij het enkel- en voetspreekuur van St. Anna Ziekenhuis en Topsupport. Orthopedisch chirurg Joris de Kort beoordeelde samen met fysiotherapeut Don Lamers haar voetblessure.
 2. Annette werkt in het Anna Ziekenhuis: ‘Wij zijn één groot team’
  Anna

  Annette werkt in het Anna Ziekenhuis: ‘Wij zijn één groot team’

  Ze heeft naar eigen zeggen het mooiste vak wat er is. Annette van Tiggelen-van den Heuvel (44) is verpleegkundige op de functieafdeling van het Anna Ziekenhuis in Geldrop. “Je kunt iets betekenen voor mensen op de momenten wanneer ze dit het hardst nodig hebben. Bovendien is elk dagdeel anders. Dat maakt dit werk heel uitdagend. Tel daar de hechte manier waarop we in dit ziekenhuis samenwerken bij op en voilá: een droombaan.” Zoek jij een baan in het Anna? Komt goed uit, want het ziekenhuis heeft jou hard nodig.
 1. Gezondheidsplatform voor patiënten van Anna
  Anna

  Gezond­heids­plat­form voor patiënten van Anna

  Met ingang van 20 januari kunnen patiënten van het St. Anna Ziekenhuis gebruik maken van mijnAnna, een gezondheidsplatform dat ontwikkeld is in samenwerking met Philips VitalHealth. Via het digitale zorgportaal kunnen patiënten op ieder gewenst moment hun medisch dossier inzien en lab-uitslagen bekijken. De toegang tot het platform is volgens het ziekenhuis de eerste stap om te komen tot goede informatie-uitwisseling, betere samenwerking tussen zorgverleners en uiteindelijk ook goede zorg thuis.