Volledig scherm
3D printspecialist Bart Leferink. © AI

Additive Industries in Eindhoven wil verkoopnetwerk opzetten

EINDHOVEN - Additive Industries, ontwikkelaar en producent van geavanceerde 3D metaalprinters voor de industrie, gaat een internationaal netwerk van vertegenwoordigers opzetten. Deze gaat werken naast de verkoopactiviteiten die het Eindhovense bedrijf nu al doet in belangrijke markten. 

Additive Industries wil de verkoop van zijn Metalfab1 bevorderen in de luchtvaart-, auto-, hightech en medische industrie. Het bedrijf wil hiervoor leidende vertegenwoordigers in machines voor de industrie aantrekken. 

Daarvoor is 3D printspecialist Bart Leferink aangetrokken die dat gaat doen in Europa en Amerika en later in Azië. Leferink is afkomstig van het Franse Prodways, die ook wereldwijd 3D printers verkoopt. „Ik heb het grootste deel van mijn carrière doorgebracht in de markt van hoogwaardige systemen en oplossingen bij professionele bedrijven. Ik ben erg enthousiast om deel te nemen aan het snelgroeiende team van Additive Industries en bij te dragen aan uitbreiding van de wereldwijde geïnstalleerde basis van de MetalFAB1 industriële productie systemen.”

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement