Volledig scherm
PREMIUM
John de Smit (r) van BKL in Nuenen met Jan Adams van Anvil Industries, een groep bedrijven van investeerder Vado in Eindhoven. © FotoMeulenhof

BKL in Nuenen krijgt bij groep bedrijven van Vado extra kansen

NUENEN - BKL wil zijn hijs- en hefwerktuigen graag ook voor andere bedrijven maken dan alleen voor de hightech met cleanrooms. Het Nuenense bedrijf hoopt als lid van Anvil Industries, onderdeel van de nieuwe eigenaar Vado, te kunnen profiteren van groepsvoordelen.

Vado Beheer, voortgekomen uit de DAF familie Van Doorne, blijft geloof houden in de industrie. Onder de naam Anvil Industries heeft de Eindhovense investeerder vier industriële bedrijven ondergebracht en onlangs aangevuld met BKL in Nuenen. Directeur Jan Adams van Anvil is met een blij gemoed te gast bij directeur John de Smit in de fabriek van BKL. „Voor ons is BKL een prachtige aanvulling. Mede dankzij de engineering hier, want die hadden we nog niet. Met vijf bedrijven kunnen we nu nóg completer opdrachten aannemen.”

  1. Voor miljoenen gedupeerde beleggers eisen dat Canada ‘overleden’ cryptobankier opgraaft

    Voor miljoenen gedupeerde beleggers eisen dat Canada ‘overleden’ cryptoban­kier opgraaft

    In december vorig jaar overleed de directeur en oprichter van het Canadese beleggingsbedrijfje QuadrigaCX, Gerald Cotton, tijdens een huwelijksreis in India. Althans, dat is de lezing van zijn weduwe Jennifer Robertson. Aan haar verhaal wordt door voormalig klanten van Cotton flink getwijfeld. Waarom? Omdat zijn dood op zijn minst bedenkelijk is. 190 miljoen in cryptomunten belegde Canadese dollars bleken spoorloos na Cottons overlijden.