Een KLM stewardess op luchthaven Schiphol
Volledig scherm
Een KLM stewardess op luchthaven Schiphol © ANP

Brussel wil vijf miljoen euro uittrekken voor ontslagen KLM-personeel

De Europese Commissie wil vijf miljoen euro uittrekken om KLM-personeel dat vanwege de coronacrisis is ontslagen aan een nieuwe baan te helpen. Het geld is bedoeld om 1200 ontslagen werknemers om te scholen of te helpen een eigen zaak te beginnen, meldt de commissie vanmiddag. Zij verwacht dat KLM zelf 3,4 miljoen euro bijlegt.

 1. KNVB wilde Snollebollekes-reclame van de buis hebben, Jumbo past spotje niet aan
  1

  KNVB wilde Snollebol­le­kes-reclame van de buis hebben, Jumbo past spotje niet aan

  Voetbalbond KNVB heeft tevergeefs geprobeerd om de EK-reclame van supermarktketen Jumbo van de televisie te krijgen of in ieder geval te laten aanpassen. De bond stuurde een brief naar Jumbo, waarin hij zich beklaagde over de reclamespot met de Snollebollekes en de populaire ‘juichcape’ waarvoor klanten van de supermarkt kunnen sparen. In een reactie liet Jumbo de KNVB weten de campagne zo te laten.
 2. David Suddens is een blij man na overname Vlisco, eindelijk heeft topman een keer goed nieuws
  PREMIUM

  David Suddens is een blij man na overname Vlisco, eindelijk heeft topman een keer goed nieuws

  HELMOND - David Suddens klinkt als een blij man. Voor het eerst sinds hij in 2015 in dienst trad als topman van het Helmondse textielbedrijf Vlisco heeft hij een keer goed nieuws te melden. ,,Dit is de eerste keer dat ik niet tegen het personeel hoef te zeggen dat de schuldeisers aan de deur blijven kloppen, dat we geen geld meer in kas hebben en dat we eigenlijk diep in de problemen zitten”, bevestigt hij die blijdschap.