Volledig scherm
Logo van VNO-NCW Brabant Zeeland. © VNO-NCW Brabant Zeeland

BZW wijzigt naam in VNO-NCW Brabant Zeeland

EINDHOVEN - Ondernemersorganisatie BZW verandert zijn naam in VNO-NCW Brabant Zeeland. De Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging heeft in het jaar dat ze 100 jaar bestaat de naam van moederorganisatie VNO-NCW aangenomen.  

De ondernemersvereniging stelt dat achter de naamswijziging een nieuwe koers schuilgaat. ,,We veranderen naar een modern netwerk voor slimme ondernemers en ondernemingen", laat directeur Ellen Kroese weten. 

De organisatie dicht zichzelf een 'voortrekkersrol in vernieuwing en innovatie' toe. VNO-NCW Brabant Zeeland wil 'nauw samenwerken met de leden en andere organisaties en nieuwe verbindingen tussen ondernemers mogelijk maken'.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Aircision in Eindhoven wil bij 5G test lasers als datakabels door de lucht sturen
    PREMIUM

    Aircision in Eindhoven wil bij 5G test lasers als datakabels door de lucht sturen

    EINDHOVEN - Onder de straten in de steden ligt het vol met kabels en buizen en met de komst van het nieuwe 5G mobiele netwerk dreigen er nog vele bij te komen. Als het aan John Reid en Luis Oliveira van Aircision ligt hoeven het er niet zoveel te zijn. „Met onze technologie kunnen we data met laserstralen versturen. Lasers op gebouwen en masten zenden gecodeerde lichtstralen naar elkaar. Op die laserstralen versturen we data met een snelheid van tien gigabit per seconde. Dat is een 5G snelheid die met radiografische straalzenders niet te halen is. Het nadeel dat regen en mist de lasers kunnen onderbreken, daar hebben wij wat op gevonden.”