Volledig scherm
Jeanette en Henri Veldsink. © De Kruif

Ctouch, I-team Global en Veldsink Advies kandidaten voor BOV Award

EINDHOVEN - Bernard Gosselink, Frank van de Ven en Jeannette en Henri Veldsink zijn de drie kandidaten die dit jaar de Beste Ondernemers Visie Eindhoven (BOV-2019) kunnen winnen.

Volledig scherm
Frank van de Ven © De Kruif

Gosselink is de ondernemer achter Ctouch, leverancier van aanraakschermen in Eindhoven. Van de Ven is topman bij I-team Global in Eindhoven, dat schoonmaakmachines en -producten levert. Veldsink tot slot is de naamgever van Veldsink Advies, financieel adviseurs in Nuenen. 

Vrijdag 4 oktober wordt bekend wie de ondernemersprijs voor de regio Eindhoven gaat opstrijken. In hetzelfde programma zal ook de winnaar bekendgemaakt worden van de zevende ASML Young Makers Award (AYMA). Daarvoor is Menke Steenbergen van IPOS Technology genomineerd met een trainingsapplicatie voor paardensector en Dennis van der Wiel van Polariks met een hyperspectrale camera voor de land- en tuinbouw.

Thema ‘succes’

De organisatie is ook dit jaar weer in handen van de Junior Chamber International Eindhoven. Het thema van deze 25ste BOV Award is ‘Succes’. De organisatie heeft eerst een longlist van ondernemers opgesteld. Vervolgens hebben leden van de Junior Kamer de ondernemers bezocht en een shortlist opgesteld.

Gastheer Wim Daniëls zal tijdens de presentatie alle genomineerden ondervragen over hun visie en geeft ze het podium om uit te leggen waarom zij de beste ondernemersvisie hebben en binnen hun​ vakgebied zo succesvol zijn en kans denken te maken op de BOV-trofee.

De jury vertegenwoordigt verschillende bedrijfssectoren en bestaat uit Monieke Linck, Ad van Berlo, Marc Cootjans, Jonas Wintermans en aanvoerder Tiny Sanders.

Volledig scherm
Bernard Gosselink. © De Kruif