Richard Zink (links) en Harry Wolters van DAF flankeren directeur Marco Lennards van De Burgh/Lengo.
Volledig scherm
Richard Zink (links) en Harry Wolters van DAF flankeren directeur Marco Lennards van De Burgh/Lengo. © DAF Trucks

DAF-dealer De Burgh/Lengo uit Eindhoven internationaal dealer van het jaar

EINDHOVEN - DAF-dealer De Burgh/Lengo uit Eindhoven is door DAF Trucks uitgeroepen tot internationaal dealer van het jaar 2019.  Het bedrijf kreeg de onderscheiding tijdens een evenement met internationale dealers in het Spaanse Malaga.

De Burgh heeft zich volgens DAF als toonaangevend bewezen op het gebied van verkoop van trucks, onderdelen en financiële diensten en scoort ook met een ‘uitstekende klanttevredenheid'.

De Burgh is onderdeel van Lengo Automotive Group, dat met 1700 medewerkers actief is in Nederland, Polen en Rusland. Lengo werd in 2017 en 2014 al uitgeroepen tot DAF-dealer van het jaar in Nederland.

  1. KLM in de fout: extra schadevergoeding voor ontslagen begeleidster van vips

    KLM in de fout: extra schadever­goe­ding voor ontslagen begeleid­ster van vips

    Luchtvaartmaatschappij KLM moet een ervaren werkneemster die beroemde artiesten en pornosterren begeleidde bij vertrek en aankomst op Schiphol een extra schadevergoeding ter waarde van 75.000 euro betalen. De vrouw, die als vip-begeleidster werkte, werd begin vorig jaar als gevolg van een arbeidsconflict ontslagen. Haar werkgever heeft daarbij ‘ernstig verwijtbaar’ gehandeld, oordeelde het Amsterdamse gerechtshof gisteren in hoger beroep.