Volledig scherm
PREMIUM
DAF heeft een hybride innovatietruck ontwikkeld binnen een Europees subsidieproject waar 26 bedrijven aan deelnemen. © DAF Trucks

DAF volgt mogelijk snel met volledig elektrische truck

EINDHOVEN - DAF komt mogelijk snel met een volledig elektrische truck. De Eindhovense fabrikant sluit niet uit in september zo'n vrachtwagen te kunnen presenteren. 

In het afgelopen jaar lanceerden Volvo, Mercedes  en Tesla al concepten en prototypes van een volledig elektrische truck. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Omzet van Kulicke & Soffa in een dip, vertrouwen in groei blijft

    Omzet van Kulicke & Soffa in een dip, vertrouwen in groei blijft

    EINDHOVEN - Het in Singapore gevestigde Kulicke & Soffa (K&S) zag in het afgelopen kwartaal (tot 1 oktober) een flink lagere omzet van 185 miljoen dollar, tegen 216 miljoen in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Toch is topman Fusen Chen van het bedrijf, met daarin de voormalige Philips-divisie Assembléon en het Sioux-bedrijf Liteq, optimistisch. Hij heeft er alle vertrouwen in dat de groei in omzet van het bedrijf doorzet. Die is ook al zichtbaar in de jaarcijfers, het boekjaar eindigde op 1 oktober. De omzet was 889 miljoen dollar, tegen 809 miljoen in 2017. De netto winst liep wel flink terug naar 57 miljoen dollar, van 126 miljoen een jaar eerder.