Volledig scherm
Jan van Vroenhoven (links)) en Wilco Crone van TechMatch. © TechMatch

Eindhovense Continu Groep neemt stadgenoot TechMatch over

EINDHOVEN - Arbeidsbemiddelaar voor bouw en industrie Continu Groep in Eindhoven neemt stadgenoot technisch uitzendbureau TechMatch over. Continu Groep versterkt zich daarmee met een aantal specialismen in de techniek. 

TechMatch is onder meer actief met werving van medewerkers voor ASML. Het bedrijf bedient ondernemingen in de sectoren werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, automotive, hightech, logistiek en procestechniek. TechMatch heeft ook kantoren in Breda en Nijmegen. Met bijna 200 externe medewerkers noteerde het in 2019 een omzet van 10,6 miljoen euro. De twee eigenaren, Wilco Crone en Jan van Vroenhoven, blijven werkzaam binnen het bedrijf.

Continu Groep bemiddelde in 2019 zo'n 2600 kandidaten. Het bedrijf is actief in Nederland, België en Duitsland. De groep heeft 260 medewerkers verdeeld over meer dan twintig vestigingen. 

Continu Groep is sterk groeiende. In 2018 nam het al de bedrijven Hartd en MTénV over. Continu Groep is onderdeel van House of HR, een verzameling van negen bedrijven in human resource met een gezamenlijke omzet van 1,7 miljard euro.