Een werknemer van Kaak Group aan het werk met een 3D metaalprinter van Additive Industries in Eindhoven.
Volledig scherm
Een werknemer van Kaak Group aan het werk met een 3D metaalprinter van Additive Industries in Eindhoven. © K3D

K3D wil met Eindhovense 3D-metaalprinters een keten starten

EINDHOVEN - Ondernemer Lodewijk van der Borg van de Kaak Group in Terborg is zo enthousiast over de Metalfab1 van Additive Industries, dat hij onder de naam K3D een nieuwe keten is gestart. In iedere vestiging van dit nieuwe bedrijf komen deze Eindhovense 3D-metaalprinters te staan. Klanten in de buurt kunnen dan hierop hun onderdelen laten printen. „Met dit nieuwe initiatief willen we de maakindustrie laagdrempelig toegang geven tot deze technologie”, zo verklaart Van den Borg zijn initiatief.  

 1. Geen popcorn en cola meer vanwege corona, bioscopen boos: ‘De regels slaan door’

  Geen popcorn en cola meer vanwege corona, bioscopen boos: ‘De regels slaan door’

  De Nederlandse bioscopen reageren met grote verontwaardiging op het totaalverbod op de verkoop van eten en drinken in hun zaken. Dat blijkt uit een rondgang door deze site. De winkels en buffetten in de bioscopen zijn vandaag op last van de overheid gesloten vanwege het toenemende aantal coronabesmettingen. De ketens vrezen flink omzetverlies nu ze niet langer eten en drinken mogen aanbieden aan hun bezoekers. ,,Ze kunnen beter meteen de bioscopen dichtgooien”, klinkt het teleurgesteld.
 2. Philips profiteert van grote vraag naar ‘corona-apparatuur’; fors meer winst en hogere omzet
  PREMIUM
  UPDATE

  Philips profiteert van grote vraag naar ‘corona-apparatuur’; fors meer winst en hogere omzet

  EINDHOVEN - Beademingsapparaten zijn de grote winstpakker van Philips. Terwijl veel bedrijven hun verkopen als een kaartenhuis zien instorten, maakte Philips de afgelopen drie maanden dik 60 procent meer winst. Door de aantrekkelijke marges op beademingsapparatuur en de snelle vergroting van de productie heeft Philips de wind in de zeilen tijdens de wereldwijde coronacrisis.
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement