Volledig scherm
PREMIUM
Neways investeerde eerder in een nieuwe vestiging in Echt met een volautomatische assemblagelijn. © Neways Electronics International

Neways bouwt verder aan sterker bedrijf

SON - Uitbreiding van gebouwen. Nieuwe markten.  Groeiende verantwoordelijkheden als toeleverancier. Neways is onderweg om een sterker bedrijf te worden.

Voorbeeldje: samen met een paar andere bedrijven is Neways met de TU/e in gesprek over de introductie van een opleiding hoogspanning. Het is een verdwijnende competentie, waarvoor Neways het werk ziet toenemen. 

  1. Omzet van Kulicke & Soffa in een dip, vertrouwen in groei blijft

    Omzet van Kulicke & Soffa in een dip, vertrouwen in groei blijft

    EINDHOVEN - Het in Singapore gevestigde Kulicke & Soffa (K&S) zag in het afgelopen kwartaal (tot 1 oktober) een flink lagere omzet van 185 miljoen dollar, tegen 216 miljoen in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Toch is topman Fusen Chen van het bedrijf, met daarin de voormalige Philips-divisie Assembléon en het Sioux-bedrijf Liteq, optimistisch. Hij heeft er alle vertrouwen in dat de groei in omzet van het bedrijf doorzet. Die is ook al zichtbaar in de jaarcijfers, het boekjaar eindigde op 1 oktober. De omzet was 889 miljoen dollar, tegen 809 miljoen in 2017. De netto winst liep wel flink terug naar 57 miljoen dollar, van 126 miljoen een jaar eerder.