Gerrit Dijkhoff (links) en Frank Sperling poseren bij de 'waste shark', een robot die wordt ontwikkeld om afval in havens te verzamelen.
Volledig scherm
Gerrit Dijkhoff (links) en Frank Sperling poseren bij de 'waste shark', een robot die wordt ontwikkeld om afval in havens te verzamelen. © FotoMeulenhof

Nobleo Technology uit Eindhoven groeit snel als ingenieursbureau

EINDHOVEN - Een beetje ‘Anton’ en ‘Gerard’, een vleugje TMC. Maar Gerrit Dijkhoff en Frank Sperling maken van Nobleo Technology vooral een ingenieursbureau met een eigen gezicht.

0 reacties

  1. Tientallen grote ondernemingen beloven geen belasting meer te ontwijken

    Tientallen grote ondernemin­gen beloven geen belasting meer te ontwijken

    Ruim veertig Nederlandse multinationals en andere grote ondernemingen hebben afgesproken om zich niet of niet meer schuldig te maken aan belastingontwijking- en ontduiking. Bedrijven als Philips, Jumbo, Ahold Delhaize, Randstad, Shell, Heineken, Rabobank en KLM maakten bekend zich achter de zogenoemde Tax Governance Code van ondernemersorganisatie VNO-NCW te scharen. Daarmee geven ze concreet aan dat ze belastingafdracht als plicht zien waarbij ze beloven geen gebruik te maken van omwegen in belastingparadijzen om maar belastingen te ontwijken.