Volledig scherm
Het Vacaturecafé van MKB Eindhoven koppelt werkgevers en werknemers.

Record aanbod vacaturecafé in Techniekhuys in Veldhoven

VELDHOVEN - Tijdens het vacaturecafé dat MKB Eindhoven donderdag houdt in het Techniekhuys in Veldhoven worden er een recordaantal van meer dan 400 banen aangeboden. 

Vijftig werkgevers hebben zo'n 300 vacatures, waarvan er een aantal door meerdere mensen moeten worden ingevuld. Een bedrijf heeft bijvoorbeeld op de vacature 'operator' tien banen te bieden. Ook in de zorg zijn er meerdere vacatures met meerdere banen. 

Het grootste aanbod komt uit de techniek met 120 vacatures, daarna de zorg (36), transport en logistiek (35) en de bouw, waar 21 banen te vergeven zijn. Ook zijn er vacatures voor de administratie, horeca, ICT en verkoop en marketing. 

Werkzoekenden kunnen donderdag met een geprinte cv vrij binnenlopen tussen 10 en 12 uur en praten met aanwezige werkgevers. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Richard Branson: Op koers om volgend jaar mensen de ruimte in te brengen
    PREMIUM
    Interview

    Richard Branson: Op koers om volgend jaar mensen de ruimte in te brengen

    Het heeft even geduurd, maar twee decennia na zijn biografie Losing my Virginity, die twee miljoen keer over de toonbank ging, vond Richard Branson het tijd voor een vervolg. ,,De afgelopen twee decennia is er ongelooflijk veel gebeurd in mijn leven'', zegt de zakenman aan de telefoon vanuit Londen. En dus ligt nu deel twee in de boekhandel, dat in de vertaalde versie de Engelse titel Finding my Virginity heeft behouden.