Volledig scherm
Het Vacaturecafé van MKB Eindhoven koppelt werkgevers en werknemers.

Record aanbod vacaturecafé in Techniekhuys in Veldhoven

VELDHOVEN - Tijdens het vacaturecafé dat MKB Eindhoven donderdag houdt in het Techniekhuys in Veldhoven worden er een recordaantal van meer dan 400 banen aangeboden. 

Vijftig werkgevers hebben zo'n 300 vacatures, waarvan er een aantal door meerdere mensen moeten worden ingevuld. Een bedrijf heeft bijvoorbeeld op de vacature 'operator' tien banen te bieden. Ook in de zorg zijn er meerdere vacatures met meerdere banen. 

Het grootste aanbod komt uit de techniek met 120 vacatures, daarna de zorg (36), transport en logistiek (35) en de bouw, waar 21 banen te vergeven zijn. Ook zijn er vacatures voor de administratie, horeca, ICT en verkoop en marketing. 

Werkzoekenden kunnen donderdag met een geprinte cv vrij binnenlopen tussen 10 en 12 uur en praten met aanwezige werkgevers. 

  1. NXP Eindhoven komt met softwareplatform voor 'auto die complexer is dan vliegtuig'

    NXP Eindhoven komt met soft­wa­re­plat­form voor 'auto die complexer is dan vliegtuig'

    EINDHOVEN - De nieuwste elektrische, zelfrijdende auto's zijn zo complex, dat ze meer programmaregels bevatten dan een modern passagiersvliegtuig. Dat zegt NXP in de aankondiging van zijn nieuwste softwareplatform voor dit soort auto's, waar de auto-industrie volgens de Eindhovense chipfabrikant dringend naar zoekt. Het platform bevat behalve computerchips en sensoren ook bijbehorende basissoftware, nodig om een auto te laten werken.