Glenn Bergmans van CodeSkillz (links), en conrector Tim Strik van het Van Maerlantlyceum bij de ondertekening van het contract.
Volledig scherm
Glenn Bergmans van CodeSkillz (links), en conrector Tim Strik van het Van Maerlantlyceum bij de ondertekening van het contract. © Germain Miedema

Van Maerlantlyceum in Eindhoven neemt digitale lessen van CodeSkillz af

EINDHOVEN - Het Van Maerlantlyceum is de eerste school die lessen van CodeSkillz afneemt. Brugklassers van de middelbare school uit Eindhoven volgen vanaf maart twee lesmethoden van CodeSkillz. De lesstof valt onder het vak onderzoeksvaardigheden.

  1. Alsof corona niet bestaat: honderden Nederlanders dansen met 180.000 anderen op dit festival
    PREMIUM

    Alsof corona niet bestaat: honderden Nederlan­ders dansen met 180.000 anderen op dit festival

    In Nederland gaat een streep door een groot deel van de festivalzomer, maar in Servië vieren ze hun leven alsof corona helemaal niet meer bestaat. Meer dan 180.000 muziekliefhebbers, onder wie vele honderden Nederlanders, kwamen afgelopen weekend samen voor de twintigste editie van Exit Festival, het grootste internationale muziekevenement sinds de pandemie. De Nijmeegse dj Satori trad er als enige Nederlander op. Hij zegt klaar te zijn met het Nederlandse coronabeleid. ,,Cultuur staat in ons land helemaal onderaan de prioriteitenlijst.”