Volledig scherm
Een ophangsysteem van Vogel’s in een designinterieur.

Vogel's in Eindhoven neemt Duitse distributeur Schnepel over

EINDHOVEN - Het bedrijf Vogel's, producent van TV bevestiging systemen in Eindhoven, kondigt per direct de overname van zijn Duitse distributeur Schnepel aan. Vogel's is actief in meer dan 70 landen en marktleider in Europa. De Duitse organisatie zal deel uitmaken van de Vogel's Groep. 

De Duitse markt is voor Vogel's een belangrijk afzetgebied. Met deze overname wordt de groeistrategie van Vogel's voortgezet. Beide familiebedrijven delen een lange geschiedenis. Schnepel was meer dan veertig jaar distributeur voor Vogel's in de Duitse consumenten- en zakelijke markt. 

Met de overname krijgt de Vogel’s groep alle activiteiten voor de Duitse markt in handen met betrekking tot de merken Vogel’s en Marmitek. Binnenkort wordt de bedrijfsnaam gewijzigd in Vogel's Deutschland. Na een korte overgangsperiode zal de familie Schnepel met Schnepel Systemmöbel zijn eigen merkmeubelproducten voortzetten.

Met deze overname kan Vogel's haar positie versterken en zowel de consumenten- als zakelijke markt in Duitsland uitbreiden. Door deze directe marktbenadering en een toekomstbestendig businessmodel is een verdere groeistrategie gewaarborgd.