Een tv kan met een beugel van Vogel's naar links of rechts bewegen.
Volledig scherm
Een tv kan met een beugel van Vogel's naar links of rechts bewegen.

Vogel's uit Eindhoven neemt verkoper Lucodex in België over

EINDHOVEN - Het Eindhovense bedrijf Vogel's, producent van bevestigingsbeugels voor tv-schermen en geluidsboxen, heeft haar Belgische verkoper Lucodex overgenomen. 

Het bedrijf met vier personeelsleden wordt opgenomen in de Vogel's Groep en gaat onder de eigen naam de distributie van diverse merken muurbeugels verzorgen. 

Volgens algemeen directeur Gerdi Vogels van Vogel's werken de twee bedrijven al twintig jaar samen. „We hebben een marktaandeel van 50 procent voor onze producten in België en Luxemburg gerealiseerd. Dit marktleiderschap hebben we met de overname veilig kunnen stellen. Alle marketing en verkoopactiviteiten voor België gaan bij Lucodex plaatsvinden. Via dat bedrijf hebben we ook toegang tot de verkoop aan hotels, winkels en scholen.”

Groei

Vogel's is wereldwijd actief en heeft 120 werknemers, waarvan tachtig in Eindhoven. Het groeit onder meer door overnames, zoals vorig jaar het Eindhovense Marmitek dat onder meer accessoires levert om apparatuur op afstand te bedienen en draadloos muziek te luisteren.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. KLM in de fout: extra schadevergoeding voor ontslagen begeleidster van vips

    KLM in de fout: extra schadever­goe­ding voor ontslagen begeleid­ster van vips

    Luchtvaartmaatschappij KLM moet een ervaren werkneemster die beroemde artiesten en pornosterren begeleidde bij vertrek en aankomst op Schiphol een extra schadevergoeding ter waarde van 75.000 euro betalen. De vrouw, die als vip-begeleidster werkte, werd begin vorig jaar als gevolg van een arbeidsconflict ontslagen. Haar werkgever heeft daarbij ‘ernstig verwijtbaar’ gehandeld, oordeelde het Amsterdamse gerechtshof gisteren in hoger beroep.