Bij beleggingsstudieclub De Ouwe Sok in Nuenen praat men over de gevolgen van het coronavirus op de beurs. Vlnr. Jos Nagelkerke, Ronald Rueb, Harry Lagerveld, Jan Bevelsborg en Frank Ulrich.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij beleggingsstudieclub De Ouwe Sok in Nuenen praat men over de gevolgen van het coronavirus op de beurs. Vlnr. Jos Nagelkerke, Ronald Rueb, Harry Lagerveld, Jan Bevelsborg en Frank Ulrich. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Waarom je juist nu aandelen moet kopen, volgens beleggersclub De Ouwe Sok

NUENEN - De corona-pandemie legt het openbare leven lam, de olieprijs is in een vrije val door gehakketak tussen Saudi-Arabië en Rusland en een bloedbad op beurzen, maar van stress bij de Nuenense beleggersclub De Ouwe Sok is geen sprake. ,,We blijven zitten waar we zitten. Maar het is een prima tijd om in aandelen te stappen.”

Echt lekker gaat het niet de afgelopen weken. Vijf mille aan waarde van de beleggingsportefeuille is sinds begin dit jaar verdampt. Het totale pakket aandelen is nu nog zo'n 21.000 euro waard, zo'n twintig procent lager dan op 1 januari van dit jaar. Voor de beleggers van beleggersstudieclub De Ouwe Sok in Nuenen is de huidige coronacrisis geen reden om rare sprongen te maken. ,,We blijven maar even zitten?” De vraag van voorzitter Ronald Rueb (76) is een retorische. 

  1. KLM in de fout: extra schadevergoeding voor ontslagen begeleidster van vips

    KLM in de fout: extra schadever­goe­ding voor ontslagen begeleid­ster van vips

    Luchtvaartmaatschappij KLM moet een ervaren werkneemster die beroemde artiesten en pornosterren begeleidde bij vertrek en aankomst op Schiphol een extra schadevergoeding ter waarde van 75.000 euro betalen. De vrouw, die als vip-begeleidster werkte, werd begin vorig jaar als gevolg van een arbeidsconflict ontslagen. Haar werkgever heeft daarbij ‘ernstig verwijtbaar’ gehandeld, oordeelde het Amsterdamse gerechtshof gisteren in hoger beroep.