Het verkoopteam van Wijdeven met René van den Heuvel (l) en naast hem Peter Elsäcker en Paul Pruss. In hun hand een speciaal gevormde spoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Het verkoopteam van Wijdeven met René van den Heuvel (l) en naast hem Peter Elsäcker en Paul Pruss. In hun hand een speciaal gevormde spoel. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Wijdeven in Oirschot voelt zich thuis bij nieuwe Zwitserse moeder KUK

OIRSCHOT - Wijdeven voelt zich prettig onder de vleugels van de nieuwe Zwitserse eigenaar KUK, die net als het Oirschotse bedrijf gespecialiseerd is in de fabricage van hightech elektrische spoelen.  Na drie jaar bij het beursgenoteerde Phoenix voelt de verkoop van Wijdeven Inductive Solutions dit voorjaar aan het familiebedrijf KUK als thuiskomen. 

  1. Baas failliete ontharingskliniek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt
    PREMIUM

    Baas failliete ontharings­kli­niek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt

    EINDHOVEN/VALKENSWAARD - Bij de failliete Valkenswaardse keten van ontharingsklinieken Just Wellness is voor meer dan een miljoen euro achterovergedrukt, blijkt na diepgravend onderzoek van de curator. Met contante betalingen van klanten werden luxe auto’s gekocht, facturen werden vervalst. Bestuurder Paul L. is gearresteerd omdat hij onvoldoende meewerkt om de waarheid boven tafel te krijgen. Hij zit vast.