Volledig scherm
© Shutterstock

Doe mee aan onderzoek van Intermediair en maak kans op een maandsalaris!

SalarisonderzoekIedereen wil graag weten wat anderen verdienen. En of het genoeg is wat je zelf verdient. Met het Salariskompas van Intermediair geven wij jou dit inzicht. Om deze tool up-to-date te houden, hebben wij jouw hulp nodig. Doe mee aan het Nationaal Salaris Onderzoek en je maakt bovendien kans op een bruto modaal maandsalaris!

Ook dit jaar organiseren we voor de vierde keer in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit het Nationaal Salaris Onderzoek. Door middel van de onderzoeksdata zijn wij in staat een up-to-date Salariskompas te bieden, waarmee jij je salaris en arbeidsvoorwaarden kan vergelijken met mensen met een soortgelijk profiel.

Werkdruk

In deze editie kijken we extra naar de werkomgeving, werkdruk en beroepsvaardigheden die noodzakelijk zijn voor succes in de 21e eeuw, en de mogelijke relatie tussen leeftijd, geslacht, opleiding en de hoogte van het salaris.

Onder alle deelnemers verloten we een bruto modaal maandsalaris, zoals berekend door het CPB: 2.769 euro. Meedoen? Klik dan hier om het onderzoek te starten. Om kans te maken op het maandsalaris, dien je een e-mailadres achter te laten zodat we contact met jou kunnen opnemen.