Volledig scherm
Wie komt het team van Holle Bolle Gijs versterken?

Vacatures hier! Efteling zoekt tientallen medewerkers

De Efteling heeft een flinke hoeveelheid vacatures online staan. Ook op Facebook en Twitter zoekt het park naar tientallen mensen die het wel zien zitten om in Kaatsheuvel aan de slag te gaan. 

“We hebben een mooie mix van vacatures”, bevestigt woordvoerder Mariëtte Siezenga. “Hoewel we het hele jaar door naar nieuwe medewerkers zoeken, omdat we iedere dag van het jaar geopend zijn. Maar het is een mooi moment om er weer even de aandacht voor te vragen.”

Er wordt gezocht naar attractiemedewerkers, beveiligers, obers, keukenmedewerkers en marketingstagiairs. Maar ook gespecialiseerde taken voor een servicemonteur met kennis van elektrotechniek, werktuigbouwkundigen en HR-medewerkers moeten worden ingevuld. Het park heeft 2.700 mensen in dienst. “We zijn een zeer grote werkgever in Brabant. Iedere medewerker, zowel voor als achter de schermen, maakt voor onze gasten het verschil. Of je nu in de keuken staat, mensen helpt in te stappen in attracties of de zintuigen blijft prikkelen via technische werkzaamheden.”

 Op de website staan alle vacatures op een rij.

Lees alle artikelen op het gebied van werk en carrière op AD Werkt en meld je aan voor de nieuwsbrief!