Volledig scherm
Verkeerscontrole op de A67 © Twitter/Politie Oost-Brabant

41 chauffeurs rijden al bellend langs politiecontrole in Eersel

EERSEL/BLADEL - 41 chauffeurs reden dinsdag bellend met de telefoon aan het oor langs een politiecontrole op de A67 bij Eersel en Bladel.

De bestuurders konden allemaal rekenen op een bekeuring. Daarnaast schreef de politie nog verschillende bekeuringen uit voor mensen die te hard reden en zonder rijbewijs op pad waren. 

De politie controleert regelmatig op telefoongebruik achter het stuur op de A67. Zo zijn er al een hoop ja-knikkers op de bon geslingerd. Dat zijn bestuurders die de telefoon op hun schoot leggen tijdens het rijden en dan regelmatig op hun schermpje kijken.

  1. De positieve vibe van keihard Dominator in Eersel
    PREMIUM
    VIDEO

    De positieve vibe van keihard Dominator in Eersel

    EERSEL- Dancefestivals moeten tegenwoordig alles uit de kast trekken om genoeg volk te trekken. Zo niet Dominator in Eersel: daar staan zonder grote reclamecampagnes gewoon ieder jaar – zoals afgelopen zaterdag - zo’n 50 duizend man, met entreekaart van 75 euro op zak. Het geheim? Allereerst het specialistische genre: de hardste en snelste gabber en hardcore-dance. Maar ook degene die minder heeft met dit gebeuk, wordt, eenmaal voorbij de toegangshekken en de halfbakken drugscontrole, bij de lurven gegrepen door het virus dat hier rondwaart. De energieke, maar ook positieve vibes, de razende beats, de dansende massa.

Kempen