Volledig scherm

Gemoedelijke sfeer op uitverkocht Dominator in Eersel

EERSEL - De elfde editie van hardcore dancefestival Dominator op het E3-strand in Eersel lijkt een zeer geslaagd feestje te worden. Ruim 47.500 mensen uit binnen- en buitenland genieten op diverse podia van verschillende hardcore van ruim honderd dj's: van 'melodieuze' hardstyle tot snoeiharde frenchcore.


De sfeer op het E3-strand is gemoedelijk. Het festival verloopt tot op heden zonder wanklank. Leden van de EHBO-post hadden het tot 19:00 uur
nog relatief rustig. De geluidsoverlast voor de omgeving lijkt eveneens minimaal.

Behalve muziek, is er ook een randprogramma met stuntende motoren, quadraces en kermisattracties, waar de bezoekers gretig gebruik van maken.Op de affiche staan voor het hardcoregenre bekende namen als Angerfist, Nosferatu en Neophyte. Enkele afsluiters vanavond zijn onder andere Paul Elstak en Darkraver.

Volledig scherm
Volledig scherm
Er was van alles te zien en te doen bij Dominator in Eersel
Volledig scherm
Drukte bij Dominator in Eersel
Volledig scherm
Stunten bij Dominator
Volledig scherm
Volledig scherm
Bezoeker van Dominator in Eersel
  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Kempen