Volledig scherm
Ted van Lieshout

Ted van Lieshout te gast in Eersel bij KW-café

EERSEL - Ted van Lieshout is woensdag 30 november te gast bij het KW-café in Eersel. De kunstenaar geeft daar een inkijkje in zijn leven.

De Eindhovenaar, schrijver, dichter, scenarist en beeldend kunstenaar van beroep, werd in het verleden diverse keren bekroond voor zijn werk. Het KW-café begint om 20.00 uur in De Muzenval, op Dijk 7 in Eersel. Kaarten kosten 8 euro en zijn online of bij de Primera (aan de Nieuwstraat) in Eersel verkrijgbaar.

  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Kempen