Volledig scherm
© Bert Jansen

Twee wielrenners gewond na valpartij in Steensel

STEENSEL - Op de Stevert, in het buitengebied tussen Steensel en Riethoven, zijn zondag rond 11.45 uur twee wielrenners gewond geraakt. Beide slachtoffers zijn met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De fietsers reden met zijn vieren toen een van hen over een steen reed en ten val kwam. Een ander groepslid kon hem niet ontwijken en viel ook. Het ene slachtoffer heeft hoofdletsel en de andere fietser een gebroken sleutelbeen.

  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Kempen