Volledig scherm
© Politie

Vier mannen uit Eersel, Hapert en Duizel aangehouden voor drugshandel

EERSEL/HAPERT/DUIZEL - De politie heeft dinsdagochtend drie mannen van 25, 26 en 27 jaar in Eersel, Hapert en Duizel aangehouden.

Ze worden verdacht van drugshandel. Dinsdagmiddag volgde er nog een vierde arrestatie in Hapert. Deze persoon is het jongere broertje van een van de andere arrestanten.

De politie werd getipt en doorzocht twee huizen in Eersel en Hapert en een loods in Hapert. Agenten vonden in Hapert honderden XTC-pillen en ongeveer honderd gram cocaïne. In Eersel vond de politie nog enkele jointjes. Bij de doorzoekingen werd er ook tienduizend euro aan geld gevonden en nam de politie drie auto's in beslag.

  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Kempen