Het Ketelhuisplein op Strijp-S met onder meer de groene Trudo Toren tijdens het festival Hidden Garden eerder dit jaar.  Aan het plein, bij de toren, is nog plaats voor 200 woningen, denkt corporatie Trudo.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Ketelhuisplein op Strijp-S met onder meer de groene Trudo Toren tijdens het festival Hidden Garden eerder dit jaar. Aan het plein, bij de toren, is nog plaats voor 200 woningen, denkt corporatie Trudo. © Anette van de Goor / DCI media

1300 woningen erbij in Eindhoven: Strijp-S belangrijke bouwlocatie

EINDHOVEN - Corporatie Trudo wil tot en met 2026 ruim 1300 woningen bouwen in Eindhoven. Ruim 500 daarvan komen er nog op Strijp-S. Dat blijkt uit het Investeringsprogramma 2023-2026 dat de woningbouwstichting heeft gepubliceerd.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven